Asiakkaita

Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä:

KotiSun Oy

Projekti hoitui kokonaisuudessaan sellaisella ammattitaidolla, mitä me emme ole aikaisemmin mainostoimistossa kokeneet. Selvitystyö yrityksen toimintaan, taustoihin ja toimintaan vakuutti ja tuntui nopeasti, että ymmärsitte hyvin missä meidän liiketoiminnasta on kyse. Mikä onkin ainoa edellytys sille, että pystyitte tuottamaan todella asiallista sisältöä tuottamiinne palveluihin. Projektin ote oli koko ajan teillä, mikä tarkoitti sitä että aikataulussa pysyttiin täydellisesti.

Ennenkaikkea projektin määrätietoinen eteneminen, oikeanlainen lähestyminen koko projektiin ja se, että lähdettiin kunnianhimoisesti hakemaan tuloksia sekä se, että pystyitte tuottamaan sisällön ”omin” päin eikä meidän tarvinnut kovin paljon nähdä vaivaa sen eteen. Projektin tavoite oli meille lähtökohtaisesti tuoda uusia asiakkaita, tukea aktiivista myyntityötä ja vahvistaa asiakkaiden sekä yrityksen henkilökunnan uskoa yritykseen. Siinä minun mielestä onnistuttiin ja palaute on tähän asti ollut joka suunnalta erittäin hyvää!

Ville Niinikoski, myyntijohtaja, KotiSun Oy

Remister / Keski-Suomen Takuuremontit Oy

Saimme mitä halusimme! Kampanja paransi meidän tunnettuutta alueellamme, auttaa jatkossa aktiivista myyntiä. Suoria asiakkuuksia ja niistä kauppoja tuli myös.

Suurimman vaikutuksen teki ammattitaitoinen ja tuloshakuinen lähestyminen asiaan. Koko prosessi pakotti ajattelemaan tuttua liiketoimintaa hieman eri kulmasta. Hyöty siirrettävissä myös muuhun arkeen (bisnes).

Yksi tärkeimmistä hyödyistä oli se, että saimme hiljaisen tiedon paperille ostajan oppaan muodossa. Tämä toimii sähköisenä kärpäspaperina. Tulemme tekemään tästä myös painoksen myynnin apuvälineeksi.

Toinen tärkeä hyöty oli se, että verkkosivusto ja Facebook-markkinointi ovat nyt 2013 huipputasoa. Aktiivinen myyntityö helpottuu, kun osa asiakkaista on jo tutustunut meihin etukäteen ja saanut positiivisen kuvan.

Lasse Asmundela, toimitusjohtaja, Keski-Suomen Takuuremontit Oy

Ekonor Oy

Tähän astisen urani helpoin ja kannattavin markkinointiprojekti. Toiminnan luonnetta kuvaa virkeys. Työhön tartuttiin tarmokkaasti, sovitut asiat pidettiin ja tulos oli erinomainen. Erityisen tyytyväinen olen nopeaan reagointiin ja lopputulokseen. Toimenpiteillä saimme rakennettua yrityksellemme asiantuntijaimagoa ja ennen kaikkea timanttisen kovia liidejä.

Matti Nevala, toimitusjohtaja, Ekonor Oy

Reittitiimi Oy

Miehet ovat selvästi innostuneita työstään, mikä näkyy mm. tarmokkuutena ja haluna ottaa riittävästi selkoa tuotteistamme ja toimintatavoistamme, sekä kykynä siirtää tuo tieto potentiaalisille asiakkaillemme erinomaisesti toimivien nettisivujen kautta.

Sain käyttööni työkalun, joka heti ensimmäisinä päivinä mm. tuotti tarjouspyynnöt kahdelta merkittävältä uudelta asiakkaalta. Ilman näitä sivuja he eivät lainkaan olisi löytäneet meitä. Laiturikäsikirjalatauksia tulee kiitettävästi koko ajan.

Suurin hyöty varmasti on, että liiketoimintamme kehittyy nopeasti uudelle tasolle, kun markkinointiviestintä kyetään suuntaamaan täsmällisesti oikeisiin kohderyhmiin.

Jos haluat kauniit nettisivut, selaile nettiä, ja pyydä tarjous kauniiden sivujen tekijältä. Mutta jos haluat lisäksi verkon, joka kalastaa tehokkaasti ja harkitulla silmäkoolla, on oikea yhteityökumppani LeadFlow Oy. Varaudu kuitenkin samalla lisäämään resursseja vastaamaan kasvavaan kysyntään.

Tapio Sarkola, toimitusjohtaja, Reittitiimi Oy

Hoivea Oy

Toiminta on ollut jämptiä ja tuloksellista. Aikataulut on pitäneet hyvin ja sisältöä on syntynyt nopeasti. Olen ollut erityisen tyytyväinen kykyyn ja haluun ymmärtää meidän liiketoimintaa ja tuottaa juuri meille erinomaista materiaalia. Täytyy sanoa, että harvinaisen vähällä vaivalla on syntynyt juuri sellaista sisältöä jota tarvimmekin. Todellista avaimet käteen palvelua, jossa alkukeskustelun jälkeen on syntynyt erinomaista jälkeä ja hienoja tuotoksia, jotka on voinut lähettää painoon ja julkaista netissä.

Lopputuloksena tyylikkäältä näyttävä yritysilme, jonka kanssa voi rinta rottingilla kohdata asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Yritysilme logoineen, väreineen ja teksteineen on tuonut uskottavuutta ja hyvää palautetta. Erinomaiset nettisivut, joista on tullut poikkeuksetta positiivista palautetta ja hyviä asiakasliidejä.

Suosittelen lämpimästi. Erittäin helppo asioida, kun omia ajatuksia ei tarvi vääntää pellistä uudelleen ja uudelleen vaan LeadFlowin päässä saadaan helposti kiinni ajatuksesta ja usein muotoilee keskeneräisen ajatuksen loppuun. Luovuutta ja osaamista sekä hyvä myynnillinen näkökulma kaikessa tekemisessä, jotta tehdyillä toimenpiteillä saataisiin oikeanlaista vaikuttavuutta.

Jouni Pitkänen, toimitusjohtaja, Hoivea Oy

Olemme osanneet auttaa todistetusti ainakin seuraavia yrityksiä:

Kommentointi on suljettu.