Ota yhteyttä

Onko yritykselläsi niin hyvä tuote tai palvelu, että sitä kehtaa markkinoida isomminkin? Kysy meiltä!

LeadFlow Oy

Käyntiosoite: Tiilimiilunkuja 7, 92140 Pattijoki
Email: info@leadflow.fi
Puh: 0440 265 162 (Pekka)

Sähköpostit muotoa:
etunimi.sukunimi@leadflow.fi

Palvelemme yrityksiä ympäri Suomen. Nopeat tapaamiset järjestyvät Oulun ja Rovaniemen lähialueille.

Täytä lomake tai soita!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin

Viesti:

Ansaitsetko sinä jonon potentiaalisia asiakkaita ovesi taakse?

Uskomme, että jokaisella aitoa lisäarvoa yhteiskuntaan tuovalla yrityksellä on oikeus saada käyttöönsä tehokkaimmat mahdolliset työkalut, jotta yrityksen ympäristöön tuotettu laatu olisi mahdollisimman suuri. Yritys, jonka tuote on huippulaatua ja joka työllistää huippuosaajia, ansaitsee jonon potentiaalisia asiakkaita ovensa taakse. Mitä enemmän sinä myyt, sitä enemmän tässä maassa on tyytyväisyyttä.

Jos koet, että tarjoamasi tuote tai palvelu todellakin ansaitsee asiakkaita, ota meihin yhteyttä. Meidän tarkoitus on tehdä myynti helpoksi. Myynnistä säästetty aika voidaan käyttää joko itse palvelun tai tuotteen toimittamiseen, tai markkinointiin.

Millä meriiteillä uskallamme luvata tämän? Tutustu ihmisiin alla:

Teemu Kinnunen

CSO, strategiat

Chief Strategy Officer

040 9612 127

”Vain harva keskittyy nykypäivänä olennaiseen”

Teemu on tehnyt tuloksellista internetmarkkinointia omalla yrityksellään jo vuodesta 2010. Teemu on markkinoinut uransa aikana internetissä mm. lasten mobiilipelejä, terveysalan palveluita, matkailualan palveluita ja- tuotteita, keittiökalusteita, rakennustuotteita, turvallisuusalan tuotteita, viihdepalveluita ja monia muita. Hänellä on kokemusta sekä kotimaisista että kansainvälisistä asiakkuuksista.

Teemun mielestä vain harva keskittyy nykypäivänä olennaiseen. Työkalujen sijaan puhetta pitäisi olla enemmän oman kohderyhmän löytämisestä, tehokkaan markkinointiviestin luomisesta, asiakassuhteiden luomisesta, seuraajuuden kehittämisestä, kilpailijoista erottuvasta kustannustehokkaasta mainonnasta ja uusien ansaintamallien löytämisestä.

Vapaa-aikansa Teemu käyttää omiin nettiprojekteihinsa, bisneskirjallisuuteen, salibandyyn ja rullalautailuun.

Pekka Karjula

BDM, asiakkuudet

Business Development Manager

0440 265 162

”Suurin osa yrityksistä ei edes tiedä parhaista menetelmistä”

Pekka on ollut osa suomalaista mainostoimistokulttuuria jo pari vuosikymmentä. Pitkäaikainen yrittäjäkokemus sekä ura oululaisessa mainostoimistossa on kerryttänyt Pekan ideapankin, kokemuksen ja näkemyksen poikkeuksellisen kovalle tasolle. Mainostoimistourallaan Pekka on ollut rakentamassa useaa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti merkittävää suomalaista brändiä, talotehtaista vaatemerkkeihin.

Viime vuosien aikana markkinointimenetelmät ovat muuttuneet niin nopeasti, että vain harva yritys on pysynyt muutoksen mukana. Mainostoimistot eivät voi enää olla pelkkiä printtimateriaalien tuottajia, koska nykypäivän asiakas aloittaa ostoprosessinsa lähes poikkeuksetta netistä. Pekan mielestä työtä tällä saralla riittää, sillä edelleen suurin osa yrityksistä on liiaksi pihalla sähköisen markkinoinnin mahdollisuuksista. Uusimmat ja panos/tuotto-suhteeltaan vallattomimmat niksit ovat liian harvojen käytössä!

Vapaa-ajallaan Pekka harrastaa lukemista, käy vesijuoksuilemassa ja viettää laatuaikaa perheen kesken. Pekan päävastuulla Leadflow Oy:ssä on asiakassuhteet sekä kehityshankkeet.

Kommentointi on suljettu.